پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

بزرگترین شرکت پوششی واحد ۸۲۰۰ اسرائیل هک شد

بزرگترین شرکت پوششی واحد ۸۲۰۰ اسرائیل هک شد گروه سایبری حنظله اعلام کرد که بزرگ‌ترین و مخوف‌ترین شرکت پوششی واحد ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی را هک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، گروه سایبری حنظله با انتشار تصاویری اعلام کرد که بزرگ‌ترین و مخوف‌ترین شرکت پوششی واحد ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی را هک کرده است. واحد ۸۲۰۰ برای مخفی ماندن و ناشناخته ماندن شرکت‌های پوششی زیادی ایجاد کرده است که بزرگترین آنها سیلیکام است.

 

این شرکت مسئولیت طراحی و اجرای کلیه ایستگاه‌های جاسوسی الکترونیکی واحد ۸۲۰۰ و موساد در سرزمین‌های اشغالی و سراسر جهان را بر عهده دارد. 

 

تمامی اعضای کلیدی و مدیران ارشد شرکت از افسران مخفی رده بالای واحد ۸۲۰۰ هستند که هویت و مدارک آنها به زودی منتشر خواهد شد!

 

حنظله ماه‌ها مخفیانه در شبکه سیلیکام حضور داشت و همه ۴۰ ترابایت اطلاعات فوق‌محرمانه از جمله تمام ایمیل‌ها، مکاتبات، اسناد اداری و مالی، اسناد تحقیق و توسعه، تماس‌ها و ... را به دست آورده و پاک کرده است.

 

این گروه اعلام کرد: با توجه به انباشته‌شدن صد‌ها هزار سند محرمانه که به‌زودی برخی از آنها را لو خواهیم داد! اعضای ۸۲۰۰ عضو باید از سایه خودشان بترسند.

 

گروه سایبری حنظله اعلام کرده این عملیات سایبری را در انتقام خون یحیی سنوار انجام داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار